Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Политика за поверителност (Декларация за сигурност)

Тази декларация за сигурност има за цел да разясни какви Ваши лични данни се събират при ползване на www.4um.bg (УЕБ-САЙТА), каква е целта на тяхното събиране, колко време ги съхраняваме и какви са Вашите права в тази връзка.
 
ОТП ФОРУМ ЛОМ ЕООД, като собственик на съдържанието на УЕБ-САЙТА, събира и обработва личните данни, предоставени от потребителите на УЕБ-САЙТА, при спазване на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на съвета от 27.04.2016 г. относно защита на личните данни и Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). 
 
Какво са лични данни?
Лични данни е всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез нея. 
 
Каква лична информация се събира на УЕБ-САЙТА?
УЕБ-САЙТЪТ събира следната информация за потребителите си, за да предостави възможно най-прецизни и ефективни услуги:
-  име, фамилия, телефон и имейл, необходими за регистрация на УЕБ-САЙТА и създаването на Ваш личен потребителски профил;
-  адрес за доставка и адрес за плащане при поръчка на артикул от УЕБ-САЙТА;
-  име, фамилия и телефон, при поръчка на артикул от УЕБ-САЙТА без регистарция;
-  име, фамилия и имейл, при абонамент за бюлетин
-  IP адрес, когато използвате услуги на УЕБ-САЙТА или преглеждате предоставено на УЕБ-САЙТА съдържание;
 
За какво се използва събраната информация?
-  Предоставената от Вас лична информация се използва с цел създаване на Ваш профил на УЕБ-САЙТА, за управление на поръчки, за доставка на продукти и услуги, за обработка на плащания, за комуникиране с Вас относно поръчки, продукти, услуги и промоционални оферти, препоръки на продукти и услуги.
-  УЕБ-САЙТЪТ използва тези данни и информация за подобрение на онлайн магазина и платформата за онлайн търговия, за да се избегнат или предотвратят измами или злоупотреби във вреда на УЕБ-САЙТА, както и да се даде възможност на трети лица да извършват техническа поддръжка, логистика и други услуги за УЕБ-САЙТА.
-  УЕБ-САЙТЪТ използва Вашата информация, за да Ви информира относно рекламни материали, новини и друга подобна информация относно продукти и кампании на ОТП ФОРУМ ЛОМ ЕООД;
 
За какъв срок се събират предоставените лични данни?
Срокът на обработка на личните данни, които събираме за Вас като клиенти на ОТП ФОРУМ ЛОМ ЕООД е 5 години от отпадане на договорното основание.
В случай, че става дума за счетоводни регистри, периодът на запазване е 10 години, считано от приключване на счетоводната година, съгласно чл. 42. (1)  от Закон за счетоводството от 2001 г. 
 
Трансфериране на личните Ви данни
Личните данни, които се обработват за Вас при условията на конфиденциалност и доколкото е необходимо, могат да се  трансферират към:
- Куриерски фирми за целите на предоставяне на куриерски услуги в изпълнение на поети ангажименти към Вас на територията на страната.
- Към Банкови институции за разглеждане на постъпили заявки за покупки на стоки на изплащане.
- Към Доставчици на закупените от вас продукти с цел коректно регистриране на гаранционни документи.
 
Какви са Вашите права след като сте предоставили личните си данни на УЕБ-САЙТА?
-  Имате право да възразите срещу обработването на личните си данни или срещу предоставянето им на трети лица като изпратите имейл на dpo@4um.bg или с писмено заявление до ОТП ФОРУМ ЛОМ ЕООД, подписано от Вас и подадено до адреса на ОТП ФОРУМ ЛОМ ЕООД в гр. Лом 3600, ул. Славянска №64;
-  Имате право, по всяко време, да оттеглите даденото от Вас съгласие личните Ви данни да бъдат обработвани за посочените по-горе цели, като изпратите имейл на dpo@4um.bg или с писмено заявление до ОТП ФОРУМ ЛОМ ЕООД, подписано от Вас и подадено до адреса на ОТП ФОРУМ ЛОМ ЕООД в гр. Лом 3600, ул. Славянска №64;
-  Имате право на достъп до личните си данни и право да искате от ОТП ФОРУМ ЛОМ ЕООД заличаване, коригиране или блокиране на личните си данни с писмено искане по начина, посочен по-горе. 
 
При използване от страна на ОТП ФОРУМ ЛОМ ЕООД на предоставената от Вас информация за цели, различни от горепосочените, ще изискваме Вашето предварително съгласие.

 

 

Промоции


Актуални оферти!?
 


 

PUMA and NIKE PROMORION!
 

Най-продавани

Страница за градинска шатра GAZEBO, 2 бр. комплект, 3х2м

Страница за градинска шатра GAZEBO, 2 бр. комплект, 3х2м

-20%
Цена: 19.95лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 19.95лв.
Каталожна цена: 24.95лв.
Отстъпка: 5.00лв. (20.04%)