Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Новини

ОТП ФОРУМ ЛОМ - сервизна приемна за ИТ техника (гаранционен и извънгаранционен сервиз)

Дата: 30 Май 2022

Сервизна приемна за настолни и преносими компютри (лаптопи), принтери, таблети, телефони, монитори и ИТ техника:
 
Сервизни специалисти - притежават разностранен професионален опит в инсталацията, поддръжката и ремонта на компютърна и офис техника. Те са сертифицирани в съответствие с квалификационните програми на производителите, като покриват техните високи изисквания и стандарти.
 
Материална база и резервни части - съвременна материална база, транспортни средства, инструменти и апаратура за извършване на качествена диагностика и ремонт. Поддържат се значителни наличности от резервни части, които се доставят директно от производителя.
 
Гаранционен и извънгаранционен сервиз - гаранционно и извънгаранционно обслужване на цялата гама компютърна и офис техника, независимо дали е закупена от нас или от друг доставчик.
 
Допълнителна гаранция - удължава периода на гаранционно сервизно обслужване и разширява нивото на сервизни услуги, които клиентите получават със стандартната гаранция. Повишава ефективността на инвестициите, направени в ИТ инфраструктура.
 
Абонамент - удобна за клиентите форма на сервизна поддръжка в дългосрочен план, с предварително договорени изисквания за време на реакция, време и място на ремонт, предоставяне на оборотна техника, извършване на профилактика, софтуерна поддръжка, работа в извънработно време и др.
 
Мрежи и инсталации - специализирани услуги, включващи комплексни инфраструктурни решения, отговарящи на най-високите световни стандарти за качество и надеждност.
 
Разширяване и модернизиране на информационни системи - услуги за интегриране, осигуряване на хардуерна или софтуерна съвместимост, повишаване ефективността и бързодействието, внедряване на нови средства и методи за комуникация.
 
Професионални консултации - за ефективно използване на компютърна техника и софтуер, избор на компютърни продукти, разширяване и обновяване на информационни системи, архивиране и защита на информацията, решаване на технически проблеми и др.
 
Доставка и инсталация - доставка на място, инсталация и въвеждащо обучение за работа със закупената техника и софтуер и др.
 
ОТП ФОРУМ ЛОМ притежава богат и разностранен опит в сервизното обслужване на компютърна техника и информационни системи на български организации, малки и средни предприятия и частни лица. Всеки ден нашите специалисти решават разнообразни проблеми и спестяват време и пари на клиентите ни. 

Прехвърляне (дигитализиране, конвертиране) на видеокасети за цифров носител

Дата: 28 Май 2022

Прехвърляне (дигитализиране) на семейни и фирмени видео записи от видеокасети за цифров носител.

Дистанционен сервиз на компютри, лаптопи и софтуер

Дата: 26 Май 2022

С помощта на отдалечен достъп до Вашия компютър, сервизният специалист ще извърши:
 
- Идентифициране на проблема
- Хардуерна диагностика
- Корекции на файлова система и приложения
- Инсталиране и преинсталиране на програмни продукти
- Антивирусна диагностика
- Отстраняване на проблеми с периферни устройства
- Диагностика на мрежово конфигуриране
 
Услугите се предлагат за Windows базирани системи и приложения, както и за продукти на Микроинвест.
 
Достъпът до Вашия компютър се осъществява с помощта на приложенията AnyDesk или TeamViewer. Ако нямате инсталирано нито едно от двете, препоръчваме AnyDesk - приложението е безплатно и се инсталира за минута.
 
Цена на започнат час: 19.95 лв

Възможност за бизнес и сътрудничество в гр. Лом | Business and cooperation opportunity in the town of Lom

Дата: 24 Май 2022

Предлагам свободни ресурси за бизнес сътрудничество в гр. Лом - търговски обект, склад, ИТ сервиз, квалифициран персонал и 1 декар дворно място в централната част на града.

***

Free resources for business cooperation in Lom - a commercial site, warehouse, IT service, qualified personnel and a 1-acre yard in the central part of town.

ОТП ФОРУМ ЛОМ - регионална приемна за печатни РЕКЛАМИ
 

Дата: 22 Май 2022

ОТП ФОРУМ ЛОМ - регионална приемна за печатни РЕКЛАМИ
 
Сувенирна реклама, щампи, текстил, лазерно гравиране, ситопечат, външна реклама, печатна реклама, корпоративна реклама:
 
USB флашпамети и външни батерии, PVC карти, етикети за бутилка, табелки, спортни купи, плакети, статуетки, пластики, спортни медали, ленти и розетки, пластмасови и метални химикали, комплекти, часовници, ключодържатели, ЕКО продукти, сувенири, луксозни подаръци, медальони за кучета, фирмени печати, фактури, щампи, фланелки, шапки и много други.
 

ОТП ФОРУМ ЛОМ - регионален представител на МИКРОИНВЕСТ

Дата: 25 Сеп 2021

ОТП ФОРУМ ЛОМ - регионален представител на МИКРОИНВЕСТ

 

Софтуерните решения на Microinvest успешно автоматизират всички дейности, свързани със следенето и контрола на стоки, валути, операции и документи. Те са създадени, за да предложат модерно решение за оптимизация на бизнес дейността и повишаване ефективността на управленските процеси в съвременната фирма.

 
Счетоводните продукти Microinvest Делта Pro и Microinvest  ТРЗ и ЛС Pro са подходящи за работа в счетоводни къщи, одиторски кантори, финансови, застрахователни и консултантски компании, както и за всеки клиент, който се нуждае от счетоводна система и система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата.
 
Компанията е специализирана в изграждането и поддържането на цялостни POS системи, внедрявани в складове, магазини, супермаркети, ресторанти, бирарии, пицарии, кафета, барове, дискотеки, както и в обекти от развлекателния бизнес и в търговията с хранителни и нехранителни стоки. За да отговори на нуждите на своите клиенти, Microinvest разполага с висококвалифицирани програмисти, инженери, проектанти и сервизни специалисти, които проектират, разработват, изграждат и поддържат системи на високотехнологично ниво.
 
От 2005 година в портфолиото на компанията намират място и специализирани софтуерни системи за управление  на малки и средни предприятия (ERP Mago.NET), както и система за управление на взаимоотношенията с клиенти, партньори и доставчици (SugarCRM).
«1» Страница 1 от 1

Промоции


Актуални оферти!?
 


 

PUMA and NIKE PROMORION!