Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Производители

S.A.C. Electronics Ltd

S.A.C. Electronics Ltd

ОТП ФОРУМ ЛОМ - официален търговски представител за България! S.A.C. Electronics е основана през 1955 от Самюъл Артър Колар, един от пионерите в производството на продукти и компоненти за разпространение на рекламно-търговска (частна) телевизия. Половин век и повече по-късно компанията все още е лидер на пазара и продължава да се развива. До ден днешен почти всички фирми от сектора на телевизионното и сателитно разпространение настойчиво изискват производството на "малките черни кутии", с които S.A.C. стават световно известни. Името на фирмата се свързва с продукти, познати както на професионалисти, така и на масовия потребител - изключително качествени и много надеждни! Управление на компанията: S.A.C. Electronics Ltd Co. reg. no. 1162602 Maun Industries Estate, Hamilton Road, Sutton-in-Ashfield, Notts, NG17 5LD United Kingdom

http://www.sacelectronics.co.uk

35

продукти

UK Outlet Wholesale

UK Outlet Wholesale

Аутлет стоките се делят на няколко основни вида: - Ретърнс (Returns): Стоки, закупени от верига магазини (хипермаркети) и върнати от крайния потребител поради някаква причина. Тя е непроверена и най-нисък клас (съответно и най-евтина). Възможно е и предлагане на проверена Outlet Returns, като ценообразуването следи скалата на Outlet Refurbished; - Клиърънс / Енд ъф лайн (Clearance / End Of Line): Стока, която няма съществени проблеми, често неупотребявана или чисто нова, в работещо състояние. Има вероятност да е без опаковка или аксесоар. - Рефърбишд (Refurbished): Обикновено се отнася за електроуреди - повредени и върнати до производителя, фабрично сервизирани и върнати за продажба с гаранция между 30 дни и една година. Срещат се три класа: (като) нови, с леки козметични проблеми и с по-забележими следи от употреба. - Ню (New): Чисто нова стока, преоценена поради: (а) свръх-производство, (б) отминал сезон, (в) изкупуване на банкрутирали магазини или производител, или (г) освобождаване на място за нова продуктова линия.

273

продукти

Chinaland Wholesale

182

продукти

Hama GmbH & Co KG

34

продукти

Cixi E-CIG Technology Inc.

15

продукти

Оказион

158

продукти

Outlet Wholesale Network

446

продукти

3F Fashion / Who & Why

1

продукти

BRIGHTER IMAGE LTD., Ireland

5

продукти

SVEN Scandinavia Ltd. Finland

SVEN Scandinavia Ltd. Finland

SVEN Scandinavia Ltd. Finland - мултимедийни звукови колони и системи! Качество без конкуренция в своя клас! Широкият избор на съвременни музикални системи от търговската марка SVEN дава решение за което и да е мобилно и портативно устройство. Но сравнени с повечето конкурентни продукти, SVEN предлага високо качество на съвсем приемлива цена!

http://www.sven.fi/bg/

49

продукти

KLAUS Electric Co.

KLAUS Electric Co.

KLAUS Electric Co. - лидер в производството на LED осветителни тела! Основната ни цел е да предоставим най-доброто качество на най-добрата постижима цена! Ние формираме продуктовите си групи и тяхното производство съобразно най-високите изисквания за екологично чиста среда и човешко здраве. Нашите LED осветителни тела не съдържат опасни вещества като тежки метали, меркурий и аргон, както и не излъчват ултравиолетови и инфрачервени лъчения.

http://www.klauselectric.com

15

продукти

GARDIGO

GARDIGO

Електронни устройства и продукти справяне с вредителите в дома и градината Ви: мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и много други.

https://www.gardigo.com

1

продукти

Промоции


Актуални оферти!?
 


 

PUMA and NIKE PROMORION!